Eerlijk en persoonlijk advies bij Silvy

Professionele hairstylistes voor dames, heren en kinderen

Sinds 1 april  1995 heeft Hairstyling Silvy haar deuren geopend in winkelcentrum het Gildehof in Apeldoorn. Een enthousiast team met negen hairstylistes staat klaar om u te knippen, wassen, stylen en meer.
 

Vast team hairstylistes
Niks is fijner dan om een vaste hairstylist te hebben die weet hoe uw haar zit en geknipt moet worden. Bij Hairstyling Silvy krijgt u een vaste hairstylist die precies weet wat u wilt. Samen met u wordt er gekeken naar een nieuwe look die bij uw persoonlijkheid aansluit. 

Deskundige kappers Hairstyling Silvy Apeldoorn

Kappersproducten van Goldwell

Om uw haar gezond te houden maakt Hairstyling Silvy gebruik van de beste producten. Met de producten van Goldwell weet u zeker dat u haarproducten in huis haalt die professionaliteit, innovatie en kwaliteit samenbrengen met stijl en toegankelijkheid. 

Bruidskapsels bij Kapper Silvy Apeldoorn

Bruidskapsels en Galakapsels

Op uw bruiloft wilt u natuurlijk dat uw haar perfect zit. Bij Hairstyling Silvy maken wij voor elke bruid een passend bruidskapsel. Kom langs in onze kapsalon in Apeldoorn voor meer informatie en gratis advies! Heeft u een feestje? Ook voor galakapsels kunt u bij ons terecht.

 

Verven, hightlights bij Kapsalon Silvy in Apeldoorn

Professionele kleurbehandelingen

Op het gebied van kleuren bent u bij ons aan het juiste adres voor advies in de juiste kleurcombinatie. Wilt u een mooie natuurlijke boost geven aan uw haar? Laat highlights in uw haar aanbrengen door een van onze hairstylistes.  

Wilt u deskundig en persoonlijk advies en zoekt u een professionele kapsalon?  
Kom dan naar Hairstyling Silvy in Apeldoorn.

Maak een afspraak